• Brattingsborgskolen

Billeder fra hverdagen

Hanne Dyrholm den 06-12-2016
    Til alle forældre.

Christian Lagoni har søgt og fået orlov fra 1.1.2017 - 31.12.2017. Christian søger nye udfordringer som projektmedarbejder hos Foreningen Norden. Vi ønsker ham selvfølgelig held og lykke med det nye arbejde.

Skolen har derfor været igang med en ansættelsesprocedure af en lærer istedet for Christian.
    Vi fik 45 svar på vores stillingsopslag og havde 5 til ansættelsessamtale.

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har ansat Else Toft Alslev. Else er bosat i Hvornum, så hun får ikke så langt på arbejde. Else er en erfaren lærer med liniefag i bl.a. matematik og idræt, og det var hvad vi primært søgte. Else har tidligere været ansat på Hvornum skole og er frem til 31.12. ansat på Rosendalskolen i Hobro. Else vil præsentere sig nærmere senere.

Christian's orlov og ansættelsen af Else fører til nogle ændringer af, hvilke lærere der underviser i de forskellige klasser. De enkelte klasser vil blive orienteret af klasselæreren om de ændringer, der gennemføres i de respektive klasser.

Er der spørgsmål til ovenstående, så kontakt skolen.

Lars Ziethen

• 15-12-2016